PUB 2.0

SVERIGES MEST KOMPLETTA PUBGUIDE

Pubar i Göteborg

PUB I GÖTEBORG

Att gå på pub med vännerna i Göteborg har blivit ett populärt sätt att umgås. Vi förstår varför, att träffas över en öl eller en drink på en bra pub i Göteborg är ett mycket härligt och avslappnat sätt för att ta igen förlorad tid med vännerna.

 

VART FINNS BÄSTA PUBARNA I GÖTEBORG?

Nedan listar vi - självutnämnda ölexperter - de bästa pubarna i Göteborg, för att du förhoppningsvis ska hitta din nya pub att ta med kompisgänget till.

Här hittar du allt från grymma sportbarer och bryggerier, till mysiga pubar eller lite brötigare pubar för afterwork med kollegorna. Vad pubarna har gemensamt är att samtliga serverar riktigt gó öl – som det ska vara på en pub i Göteborg alltså! Gött!

 

Om du är på språng i Stockholm, eller i Malmö, så lovar vi att vi har en bra pub till dig ändå. Hitta din pub i Stockholm eller pub i Malmö via oss!

Julstaden 2011

Göteborgs Bästa Pubar

Bryggeriet

Mitt på Avenyn hittar du Göteborgs bästa luncher, perfekt för en öllunch. Har även sportbar, after work och ett gediget ölsortiment.

Besök hemsidan

Beerbliotek

Beerbliotek, bryggeriet i Göteborg med ett fantastiskt sortiment som precis öppnat upp sitt taproom för nyfikna besökare.

Besök hemsidan

3 små rum

Mottot är "Don't ask for blask". Här serveras definitivt ingen blask utan enbart kvalitetsöl. Ölnördarnas favoritställe.

Besök hemsidan

Ölrepubliken

Kunnig personal och ett gediget ölutbud. Ölrepubliken ligger mitt i stan och är livsnjutarnas och ölälskarnas favorit.

Besök hemsidan

Leonardos

Göteborg skönaste uteservering hittar du på Leonardos. Öl, vin och fantstisk medelhavstapas, sommartid är detta Göteborgarnas favorithäng.

Besök hemsidan