PUB 2.0

SVERIGES MEST KOMPLETTA PUBGUIDE

Pubar i stockholm

PUB I STOCKHOLM

När man ska ut och ta en kall med vännerna på en pub i Stockholm kan det vara svårt att veta vart man ska gå. Det finns många pubar att välja mellan, och tyvärr alldeles för många pubar som inte håller den klass de lovar. Här kan du hitta en bra pub i Stockholm, som kanske till och med kan bli ditt nya favorithak.

 

Nedan har vi tagit fram en lista med många bra pubar i Stockholm city med omnejd. Vi tipsar om allt från ölrestauranger och ölmeckor till sportbarer och mysiga ölhak. Här hos oss hittar du även vad som sägs vara världens bästa pub i Stockholm. Vi är säkra på att du kommer att hitta en pub i Stockholm city med omnejd, som faller dig i smaken.

 

Om du har vägarna förbi en pub i Göteborg eller en pub i Malmö, så har vi även tagit fram några guldkorn i form av barer i Göteborg och Skåne.

523040

Stockholms Bästa Pubar

Man in the moon

Sveriges bästa ölrestaurang under flera år förtjänar såklart en plats på listan. Man in the Moon är ett ölhimmelrike med avslappnad och härlig atmosfär.

Besök hemsidan

Tudor Arms

Världens bästa pub utanför Storbritannien, det är Tudor Arms säger ryktet, vi förstår varför. Tudor Arms har huserat i lokalerna på Grevgatan 31 sedan 1969.

Besök hemsidan

Pressklubben

Ölmecka med över 750 olika ölsorter och Belgisk inriktning. Varför inte passa på att testa en ölprovning?

Besök hemsidan

Öleriet

Kvartetskrog, sportbar, afterwork ställe eller bara mysigt häng? Öleriet är allt detta på en och samma gång. Vasastadens pärla.

Besök hemsidan

Monks

Egenbrygd öl. Ölkokta musslor. På Monks får du öl brygd i Stockholm, eller så kan du välja på ca 1400 andra sorter. Håller även i ölbryggningskurser.

Besök hemsidan