Välkommen in!

Stäng

Välkommen in!

Stäng

Välkommen in!

Stäng

 

Välkommen in!

 

Stäng

Vinnare av årets hälsokoncept

Vi kan stolt berätta att Restaurang Voltaire, PUB, blev utav 14 finalister utsedd till vinnare i årets hälsokoncept på Restauranggalan. Stort grattis!

Juryns motivering:
Inte bara maten utan miljö gör att du mår bra. Årstiderna präglar menyn, som har internationell inspiration. Det är hälsosamt utan ansträngning för gästen, eftersom den nyttiga maten är utgångspunkten.

– Vi ser Voltaire som ett matspa. Vi vill att du skall äta dig snygg genom att servera fräsch vegetarisk mat, säger Sally Voltaire.

Voltaire rymmer även en delisektion, juicebar, tesalong och ett handplockat sortiment av matprodukter. På listan över inspirationskällor hittas bland annat kocken och kokboksförfattaren Yotam Ottolenghi, den amerikanska matbutiken Whole foods och butiken Anthropologie.

– Som gäst kommer du inte ens reflektera över att det du äter är vegetariskt, bara att det är positiv och modern mat. Vi vill inte komma med några pekpinnar. Här är det okej att äta en fantastisk sallad och avsluta med en syndig rulltårta, säger Lotta Voltaire.

För den som förälskar sig i porslinet eller den keramiska kniven som används i köket så är det bara att besöka butiken två trappor upp som har alla produkter i sitt sortiment. Voltaire öppnar den 24 maj i varuhuset PUB, våningsplan -1 och rymmer ca 80 sittplatser. Restaurangen serverar lunch, afternoon tea samt erbjuder stans bästa take away-sallader.

Välkomna till Voltaire, plan -1

Stäng

Välkommen in!

Stäng

bye bye blackbird

Kära vänner, tyvärr har dygnet inte fler timmar. Från och med nu så lämnar jag därför över stafettpinnen gällande Personal Shopping och bloggen till min efterträdare. Det har varit hur kul som helst att samarbeta med detta fantastiska varuhus, som...

PUB ÄGS AV AXFAST